Autoboard

Het board met alles over auto’s

Zoektocht naar nieuwe schokdempers Mercedes

Zoektocht naar nieuwe schokdempers Mercedes

Laatst merkten we dat de auto, een Mercedes minder fijn rijdt, minder rijcomfort. Ben ik even naar de garage geweest om daar te vragen wat er kan schelen. Na een inspectie ondervond men dat de schokdempers de beste tijd wel gehad hadden. Slijtage en zo. Natuurlijk we gebruiken de auto intensief iedere dag naar werk wat niet dichtbij is, moet het halve land doorrijden en op vakantie gaan we ook met deze auto helemaal naar Zuid-Frankrijk.

Dus moesten schokdempers vervangen worden om een lang verhaal kort te maken. Maar dit keer wilden we dan wel betere kwaliteit schokdempers kopen die de tand des tijds beter zouden kunnen doorstaan. Dus ik op onderzoek naar wat zijn nou de beste kwaliteit schokdempers. Het blijkt dat veel experts Koni aanbevelen als meest degelijke optie. Koni is overigens een Nederlands merk dus om die reden heeft het ook een pre bij mij.

Kwaliteit schokdempers
Welk merk schokdempers heeft u?

Dus ik zoeken op Google waar ze Koni producten verkopen en liefst zo gunstig mogelijk. Het was ten tijde van de zoektocht Black Friday dus misschien zit er ook nog wel een leuke korting op. Na lang vergelijken en wikken en wegen besloot ik hier te kopen: https://www.extreme-carstyling.nl/koni/. Daar vonden we hele fijne Koni Special schokdempers en die hebben we dan ook besteld. De Koni special is ertoe gemaakt om het rijcomfort naar een hoger niveau te tillen.

Voor mensen die ook op zoek zijn naar nieuwe schokdempers zal ik bij deze de gegevens van de winkel delen:

Extreme-carstyling.nl
Adres: Graanmarkt 9, 1681 PA Zwaagdijk
Provincie: Noord-Holland
Telefoon: 0228 760 008

De schokdempers waren binnen mum van tijd thuisbezorgd. Ik heb ze laten installeren door een goede vriend van mij die wat handiger is met auto sleutelen dan ikzelf. Enfin, ik moet zeggen de auto rijdt inderdaad een stuk fijner sinds dat we overgestapt zijn op deze schokdempers.

Leave Response

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *