Autoboard

Het board met alles over auto’s

Welke type Volkswagens zijn er?

De Volkswagen wordt over het algemeen gezien als een stoere en solide auto. De auto wordt bijvoorbeeld gebruikt door jongeren die hun eerste auto aanschaffen, maar ook door gezinnen als gezinsauto. We zullen een aantal modellen van dit automerk uitlichten:

Up

Een heerlijk praktische kleine Volkswagen waar vast en zeker veel mensen met plezier in zullen rijden. Met de Up is het bovendien ook mogelijk om volledig elektrisch te rijden. Een ander groot voordeel van deze auto is dat hij bijzonder waardevast is. Dit is ideaal als je de auto na een aantal jaar wilt inruilen.

Polo

Wie kent hem niet, de Volkswagen Polo, een vertrouwd gezicht voor vele mensen. De Polo is een superzuinige en stoere auto die in veel kleuren verkrijgbaar is. De Polo is een model dat ook prima gebruikt kan worden door gezinnen met een aantal kinderen.

Golf

Ook dit is zo’n model van de Volkswagen dat iedereen wel kent. De Golf is net weer een slag groter dan de Polo en ook een stukje duurder uiteraard. Rijden in een Volkswagen Golf betekent zoveel als veel comfort, een topkwaliteit en genieten van veelzijdigheid. Er is ook nog de Golf Variant en deze auto beschikt over nog wat extra ruimte.

Cabrio

Als laatste dan nog de meest sportieve Volkswagen, de Cabrio. Zie je jezelf al rijden in deze stoere auto met open dak?

Leave Response

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *