Autoboard

Het board met alles over auto’s

Wat kost een auto importeren?

Wat kost een auto importeren?

De echte liefhebber is altijd op zoek naar iets origineels. Het liefst iets wat niemand heeft. De kosten auto importeren kunnen echter al snel oplopen als u niet oplet. Het is daarom belangrijk dat u zich vooraf goed laat informeren over wat allemaal berekend moet worden.

Waar komt hij vandaan?

De belangrijkste vraag die u zich moet stellen is waar de auto vandaan moet komen. De verschillen tussen de plekken in de wereld zijn namelijk flink groot. Dit zit hem bijvoorbeeld in het verschepen van de auto. Dit kost natuurlijk meer naar mate er grotere afstanden afgelegd moeten worden. Onder meer omdat de transportmiddelen dan duurder worden en de kosten voor de vervoerder ook hoger. Wanneer hij op land binnen Europa staat valt hier mogelijk nog iets op te besparen door zelf te rijden. Daar buiten is echter altijd een kostenpost te rekenen voor het vervoeren van uw auto.

auto importeren
Een auto importeren is niet geheel eenvoudig. Lees daarom onze tips.

Vergeet de basis niet

Uiteraard zijn er ook de basiskosten die er altijd zullen zijn. Dit zijn de kosten als de aankoopprijs en de belasting die op de auto geheven wordt. Dit is belangrijk om mee te nemen in uw berekening. Dit is immers net zo goed onderdeel van het kostenplaatje voor het importeren van een auto. Om goed geïnformeerd te zijn is het een goed idee om even op internet verder te kijken naar alle precieze regels en wetten die hiermee samenhangen. De auto moet immers ook in Nederland aangemeld worden en dergelijke. Hier zijn allemaal kosten aan verbonden.

Leave Response

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *