Autoboard

Het board met alles over auto’s

Wat houdt gekoeld transport in?

Gekoeld transport houd eigenlijk in dat je dingen (eten en drinken) gekoeld transporteert van een plek a naar een plek b. Dit kan je doen met een koelwagen, of met een busje, of met een vrachtwagen. Meestal word het wel gedaan in een busje. Als je een wat groter bedrijf hebt en je dient veel te transporteren is het handig om een vrachtwagen aan te schaffen. Zo’n gekoeld transport heet meestal een koelwagen of koel vervoer.

Wanneer heb je het nodig?

Als je verse dingen gaat vervoeren is het belangrijk om een echte goed gekoelde transport wagen te hebben. Zeker omdat de producten die vervoerd worden best duur allemaal bij elkaar zijn is het belangrijk dat deze goed vervoerd worden. Ze mogen natuurlijk niet al te warm worden. Al transporteert je bijvoorbeeld vlees en verse salades dan is het belangrijk dat dit goed getransporteerd worden. Maar ook aan dingen als chocola kun je denken. Dit moet absoluut goed gekoeld worden anders krijg je een hele chocolade fondue, iets wat je absoluut niet wilt hebben.

Hoe?

Het enige wat je hoeft te doen is koelvervoer te regelen en je kan beginnen met het transport. Kijk ook eens bij tweedehands wagens! Deze zijn niet al te duur, en mooi om mee te beginnen. Maar wil je een auto laten ombouwen? Dan kan je ook bij CoolGo aankloppen. Zij hebben al jarenlange ervaring met het ombouwen van een auto naar een koelauto.

Leave Response

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *