Autoboard

Het board met alles over auto’s

Waar moet u aan denken als u een touringcar wilt huren?

Waar moet u aan denken als u een touringcar wilt huren?

Wilt u vervoer regelen voor personeelsfeestjes, bedrijfsuitjes of schoolreisje dan is een touringcar wellicht een goede optie. Hieronder leest u meer over waar u op moet letten bij het huren van een touringcar. 

Welke functie 

Zoals al eerder vermeldt, kunt u een touringcar voor verschillende doeleinden inzetten. Het is dus belangrijk om te bepalen waarvoor u een touringcar nodig heeft. Voor een schoolreisje heeft u wellicht een grotere touringcar nodig dan voor personeelsfeestje. 

Prijs en locatie 

Nu u weet waarvoor u een touringcar nodig heeft, kunt u bepalen hoeveel geld u eraan kwijt wilt. Als u een prijs vaststelt moet u natuurlijk wel rekening houden met de locatie waar u en uw gezelschap naar toe wilt vervoeren. Logischerwijs, betekent een verdere locatie van uw vertrekadres een hogere huurprijs in vergelijking met een locatie die minder ver afligt van uw vertrekadres. 

touringcar
De soorten touringcars

Offerte 

Bij veel bedrijven waar u een touringcar of bus kunt huren is het mogelijk om online een offerte aan te vragen. Veelgevraagde gegevens die u in een online-offerte moet invullen zijn het aantal passagiers die u wilt vervoeren en hoeveel passagiers daarvan mogelijk rolstoelgebruikers zijn. Ook zal er naar het vertrekadres en vertrektijd worden gevraagd. Wilt u liever geen online-offerte aanvragen dan is het bij enkele verhuurders ook mogelijk om telefonisch een touringcar te reserveren. 

Extra kosten 

Per touringcarmaatschappij kan het verschillen of een chauffeur wel of niet inbegrepen zit in de prijs. Neem daarom altijd contact op met de firma, als deze informatie niet duidelijk wordt weergeven op de website. Zo voorkomt u niet alleen onduidelijkheid, maar ook extra kosten. In veel gevallen is het op tijd annuleren van een touringcar of bus kosteloos. De deadline 

voor het kosteloos annuleren is vaak minimaal 24 uur voor vertrek. Dit kan echter per verhuurderverschillen, lees daarom de annuleringsvoorwaarden vande verhuurdergoed door.

Leave Response

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *