Autoboard

Het board met alles over auto’s

Voordelen van een gebruikte heftruck

Voordelen van een gebruikte heftruck

Een modern magazijn kan niet meer zonder heftruck. Zeker met de schaalvergroting na de vlucht die webshops hebben genomen, is een magazijn niet efficient te runnen zonder een of meerdere heftrucks. Afhankelijk van de te verplaatsen objecten en de indeling van je magazijn, zul je een keuze moeten maken bij de aanschaf of lease van een heftruck. Als je bijvoorbeeld ook veel buiten moet werken, dan heb je een heftruck nodig die over verlichting en een cabine beschikt. Heb je de heftruck alleen binnen nodig, dan moet de heftruck wendbaar zijn. Verlichting en een cabine zijn dan niet nodig. 

Een gebruikte heftruck in plaats van een nieuwe

Het zal misschien niet meteen bij je opkomen, maar een gebruikte heftruck is een prima alternatief voor een nieuwe. Er is tegenwoordig veel aanbod aan jong gebruikte heftrucks. Deze heftrucks worden voordat ze in de verkoop gaan, grondig opgeknapt. Nieuwe banden en in het geval van een elektrische heftruck, nieuwe accu’s. Ook het hefmechanisme wordt nagekeken en waar nodig up to date gemaakt. Zo ben je verzekerd van een veilige heftruck waar je nog jaren plezier van kunt hebben. 

 

Voordelen van een gebruikte heftruck

Een gebruikte heftruck biedt de nodige voordelen boven een nieuwe. Veruit het grootste voordeel is de prijs. Een gebruikte heftruck is aanzienlijk goedkoper dan een nieuwe. Dit is hetzelfde idee als met een auto. De waardedaling is in het eerste jaar het grootst. Als je een gebruikte heftruck koopt, profiteer je optimaal van de waardedaling. Naast de gunstige aanschafprijs, is ook de garantie die gespecialiseerde bedrijven op een gebruikte heftruck geven, een groot pluspunt. Daarnaast heeft een gebruikte heftruck een korte levertijd. De dealer heeft de gebruikte heftruck namelijk al op voorraad. Nadat je de koop gesloten hebt, is de heftruck meestal binnen een paar dagen in je bezit en kun je hem meteen inzetten. 

Veel keuze in gebruikte heftrucks

Er is veel keuze in gebruikte heftrucks. Verschillende dealers beschikken standaard over een grote voorraad snel leverbare gebruikte heftrucks. Een gebruikte heftruck is een prima alternatief voor een nieuwe.

Bron: Forkstrading.com

Leave Response

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *