Autoboard

Het board met alles over auto’s

Sterretje in uw voorruit? Laat het meteen repareren!

Sterretje in uw voorruit? Laat het meteen repareren!

Het kan iedereen gebeuren, een sterretje in je voorruit. Maar wat moet je doen bij zo’n sterretje?

Wanneer u een sterretje in de voorruit heeft, is het verstandig dit te laten repareren. Dit voorkomt dat de ster verandert in een scheur. Dit kan door temperatuurwisselingen of slecht weer. Een scheur in de voorruit zorgt ervoor dat deze moet worden vervangen. En een sterreparatie is vaak al binnen 30 minuten voor elkaar.

Nu €0,00 eigen risisco bij autoruit reparatie

De kosten voor het repareren van een sterretje worden vaak volledig vergoed door de verzekering. Of dit voor jou ook zo is, kun je terugvinden in je polis. Als je ruit vervangen moet worden, betaal je meestal alleen je eigen risico. Hoeveel dit is, verschilt per verzekeringsmaatschappij.

sterretje autoruit
Heeft u een ster in uw autoruit?

AutoruitExpress.nl

Sommige reparatiebedrijven repareren uw autoruit zelfs op locatie. Zo neemt u geen risico op een scheur. Eén van deze reparatiebedrijven is Autoruit Express. Zij bieden een mobile service door heel Nederland en komen ook naar u toe op werk! Daarnaast bieden zij een levenslange garantie op uw ruit. Als klapper op de vuurpijl vervangt of repareert Autoruit Express uw voorruit gratis! Dit doen zij door uw eigen risico op hun rekening te nemen.

Leave Response

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *