Autoboard

Het board met alles over auto’s

Levensmiddelen vervoer? Denk aan de HACCP

Heb je levensmiddelen te vervoeren, dan moet je er uiteraard voor zorgen dat alles lekker koel en fris blijft. Dit doe je met een gekoeld transport. Gekoeld transport zorgt er namelijk voor dat alles netjes van A naar B komt, zonder dat het in kwaliteit afgenomen is. Transport is altijd een risicofactor, je bent immers de producten aan het vervoeren. Het is daarom van belang een goede partij in de schakelen die er voor zorgt dat de producten die jij de klanten straks gaat bieden om een goede manier op hun plek komen.

Scherpe prijzen

De transportsector heeft te leiden onder economisch moeilijke tijden en opkomende concurrentie van het buitenland. De lijnen tussen de verschillende landen zijn korter geworden, waardoor de Nederlandse bedrijven terrein verloren hebben ten opzichte van lagere loon landen elders in de Europese unie. Toch is het een grote afweging als je ervoor kiest om niet met een Nederlands bedrijf in zee te gaan. Nederlandse bedrijven kunnen je namelijk de garanties bieden, die anderen waarschijnlijk niet te bieden hebben voor diezelfde prijs. Voornamelijk voor een gekoeld transport kan het daarom raadzaam zijn die paar euro extra in te leggen om zeker te weten dat alles goed en netjes verloopt. Staar je niet blind op de prijs, maar kijk ook naar het volledige plaatje.

Informatie over gekoeld transport?

Bent u op zoek naar meer informatie op gekoeld transport, of wilt u uw koelwagen laten ombouwen? Neem eens vrijblijvend contact op met coolgo.eu/nl. Zij zijn de specialist op het gebied van uw koeltransport.

Leave Response

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *