Autoboard

Het board met alles over auto’s

Kwik Fit in Amsterdam

Woon jij in Amsterdam en ben je op zoek naar een geschikt bedrijf voor het onderhoud van je auto, reparaties aan je auto en de jaarlijkse APK keuring? Dan zit je bij Kwik Fit helemaal goed! Kwik Fit is een betrouwbaar bedrijf dat hoog scoort op klanttevredenheid. Bovendien heeft Kwik Fit een snelle en goede service en staan kwaliteit en veiligheid bij Kwik Fit voorop. Kwik Fit heeft meerdere vestigingen in Amsterdam waar je terecht kunt voor al het onderhoud en alle reparaties aan je auto. Dankzij onze vele vestigingen in Amsterdam, is er altijd wel een Kwik Fit bij jou in de buurt!

 

Betrouwbaar met een goede service
Kwik Fit is een zeer bekend bedrijf dat een reputatie hoog te houden heeft. Kwik Fit doet er daarom alles aan om de klanttevredenheid hoog te houden. De klanttevredenheid van de Kwik Fit wordt op dit moment beoordeeld met een 8,5, dankzij de grote betrouwbaarheid en de goede service van dit bedrijf. Of het nu gaat om autobanden, onderhoud, een APK keuring, een bandenwissel, problemen met de accu of trekhaken… Kwik Fit helpt u overal bij! Het is zelfs zo dat je bij Kwik Fit na een telefoontje vaak de volgende dag al terecht kunt voor een APK keuring, een bandenwissel of onderhoud. Daarnaast probeert Kwik Fit zoveel mogelijk vestigingen te hebben, zodat er voor iedereen een Kwik Fit in de buurt zit.

Kwik Fit in Amsterdam
Binnen een straal van 19 kilometer vanaf Amsterdam, vind je al 19 Kwik Fit vestigingen. Bijvoorbeeld op de Overtoom, de Wibautstraat en de Spaklerweg. Of je nu in het centrum van Amsterdam woont, of dat je meer buiten de binnenstad van Amsterdam woont… er zijn genoeg Kwik Fit vestigingen in de regio Amsterdam en er zit altijd wel een vestiging bij jou in de buurt. Al onze vestigingen in de regio Amsterdam scoren minstens een 8,1 op klanttevredenheid. Dit houdt in dat al deze vestigingen een goede en snelle service leveren voor een zeer redelijke prijs. Bij Kwik Fit geldt de laagste prijs garantie, dus betaal je nooit teveel.

Leave Response

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *