Autoboard

Het board met alles over auto’s

Importeren en exporteren vanuit het buitenland

Een transport naar Portugal is een relatief makkelijke en goedkope onderneming. Wel zijn er verschillende opties, die het mogelijk maken om bijvoorbeeld een zeer kleine vracht of juist een een zeer grote vracht over te brengen.

Uitbesteden
Er zijn vele aanbieders van transporten die door heel Europa rijden en dus ook Portugal als mogelijkheid hebben. Het is voor jou als klant een afweging of je dit klusje uitbesteed of dat je het zelf aan gaat pakken. Dit is een afweging die veel te maken zal hebben met je eigen beschikbare tijd, de kosten en het contact dat nodig is op locatie van de zending. Als het nodig is om je eigen gezicht te laten zien bij je vracht, dan is het natuurlijk onmogelijk om een chauffeur naar Portugal te laten rijden en het hem daar maar te laten uitzoeken.

Vele aanbieders
De markt van transporten is op dit moment nog steeds overladen met aanbieders. Hier kun je als vrager goed gebruik van maken. Je kunt onder meer al kijken waar een transport het goedkoopst is. Tevens kun je met de prijs van de een naar een andere aanbieder gaan om te kijken of die het ook voor je prijs wil doen. Zo kun je goedkoop aan een betrouwbare wederhelft komen en komt jou vracht netjes op locatie aan.

Wil je ook weer werk meenemen vanuit Portugal? Dan kan je Cematex.nl inschakelen. Zij helpen je graag verder met het transporteren vanuit het buitenland. Vraag vrijblijvend een offerte op.

Leave Response

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *