Autoboard

Het board met alles over auto’s

Eibach verlagingsveren: de Pro-Kit en Pro-Street-S

Eibach verlagingsveren: de Pro-Kit en Pro-Street-S

Op het gebied van verlagingsveren zijn er maar weinig bedrijven die in de buurt komen van de kwaliteitsproducten van Eibach. Dit autobedrijf uit Duitsland heeft verschillende producten op het gebied van verlaging en onderstellen, maar in dit artikel worden specifiek de Pro-Kit en de Pro-Street S producten beschreven.

Pro-Kit Verlagingsveren van Eibach

Als u puur en alleen geïnteresseerd bent in verlagingsveren, dan is de Pro-Kit van Eibach een goede optie. Deze verlagingsveren worden geproduceerd en getest onder zeer hoge voorwaarden, waardoor u altijd verzekerd bent van een topproduct. Ze kunnen uw auto tot wel 40mm verlagen en zorgen daardoor voor een betere wegligging en een goede rijervaring. De Pro-Kit van Eibach is geschikt voor installatie onder veel auto’s doordat ze getest zijn om onder standaard dempers te werken. Behalve het feit dat ze de rijervaring voor de bestuurder verbeteren, scoren ze ook aan de buitenkant punten. Vanwege de verlagingsveren komt uw auto logischerwijs dichter bij de grond te liggen. Dit zorgt voor een mooi plaatje. Volgens de fabrikant is de Pro-Kit de ideale opstap op weg naar een geheel sportief onderstel en de eerste stap naar meer upgrades voor uw auto in de toekomst.

Tip: Ford Focus accessoires – Carstyle.nl

verlagingsveren
Kwalitatieve verlagingsveren

Eibach’ Pro-Street S voor de beste wegligging

De Pro-Street S verlagingsveren van Eibach worden hier niet voor niets specifiek toegelicht. Deze schroefset zorgt namelijk voor een verlaging van tussen de 20mm tot 70mm. Geheel afhankelijk van uw auto kunt u daardoor een enorme boost in rijervaring voelen.

Uitgelicht: SEAT Ibiza tuning –carstyle.nl

Doordat Eibach ook actief is in de autosport, zult u ongetwijfeld aanvoelen dat deze schroefset op sportieve wijze gebouwd is. Hij zal hierdoor erg goed en comfortabel aanvoelen op de weg – ook als u de auto alleen voor woon-werkverkeer gaat gebruiken. Doordat de verlagingsveren door de gebruiker zelf in hoogte te verstellen zijn, is deze schroefset van Eibach geheel naar eigen wens in te stellen en daarmee ideaal voor de veeleisende gebruiker.

 

Leave Response

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *