Autoboard

Het board met alles over auto’s

Een Vespa Sprint in mat army green

Een Vespa Sprint in mat army green

Als het gaat om de kleuren van scooters, dan is er tegenwoordig wel heel veel mogelijk. Dat geldt zeker bij een aantal bijzondere fabrikanten. Zo kan je bijvoorbeeld voor de Vespa Sprint mat army green kiezen. Dit is de echte legerkleur, maar dan ook echt uitgevoerd zoals in het leger. Dit betekent dus dat er geen glans bij komt kijken. Dat zorgt voor een mooie en bijzondere uitstraling. Dat geldt nog meer wanneer je bekijkt welke mogelijkheden je verder met deze scooter hebt. Je kan namelijk ook voor allerlei extra opties kiezen als consument.

Kopen bij de echte kenner
Wanneer je kiest voor een Vespa brommer, dan wil je natuurlijk wel van alle mogelijkheden die er liggen gebruikmaken. In dat opzicht is het dus bijvoorbeeld aantrekkelijk om bij een echte specialist als Fast & Furious te kopen. Juist ook omdat je dan samen met de medewerkers kan bepalen wat je allemaal wel en niet wenst. Zij weten immers precies wat er allemaal mogelijk is. Dit is dan ook flink veel. Alle reden om je daar dan dus ook op te richten. Zo maak je de scooter helemaal eigen. Kijk eens naar de volgende mogelijkheden.

Werken met de knipperlichten
Een punt waarop je je Vespa bijvoorbeeld echt anders kan maken dan alle anderen, is het knipperlicht. In de eerste plaats is er de keuze uit een led-tube, of een Audi-knipperlicht. Dit zijn twee flink verschillende uitvoeringen die de look van je scooter al flink kunnen veranderen. Daarnaast kan je ook de uitvoering van het licht kiezen. Zo kan je kiezen voor smoked, maar ook voor black. Dit zorgt dat de look van je scooter ook anders wordt. Black straalt wel, maar je kan er niet doorheen kijken. Zo wordt het nog meer een geheel als scooter.

vespa brommer
Wil jij een Vespa brommer?

De onderdelen zwart maken
Het leuke is ook dat je op je scooter heel veel onderdelen zwart kan maken. Daardoor kan je hele andere accenten leggen dan wanneer je voor chroom zou kiezen. Denk bijvoorbeeld aan de achterdrager of aan de kap voor de kickstarter. Denk ook aan de vele chromen delen die op de scooter zitten. Die zijn allemaal te veranderen door voor zwart te kiezen. Dit maakt het ook wel een stuk aantrekkelijker om voor mat army green te kiezen. Je kan op die manier veel meer een geheel van je scooter maken. Dat is altijd een positief punt.

Een zadel naar eigen smaak
Het zadel is natuurlijk ook heel belangrijk op je scooter. Niet in de laatste plaats omdat je er veel op zit. Het moet dus wel lekker comfortabel zijn. Daarnaast is het ook wel belangrijk dat het er mooi uit zal zien. In dat opzicht is het goed om te weten dat je een customzadel kan kiezen. Dit biedt als voordeel dat je precies kan kiezen wat bij jou past. Lekker zitten zorgt dat je meer gebruik van je scooter maakt. Dat is dus ook heel aantrekkelijk om te weten. Alle reden om dit goed uit te zoeken.

Direct de weg op
Wanneer je alles hebt bepaald, kan je er direct de weg mee op. Tenminste, nadat de Vespa is besteld en afgeleverd. Het afleveren wordt gedaan door een bezorger met de nodige kennis. Dit is belangrijk, want op die manier zorg je ervoor dat je alles kan laten instellen naar jouw wens. De scooter is dan helemaal rijklaar en je kan ermee de weg op. Dit zal voor vele uren aan plezier zorgen. En wanneer het tijd is voor onderhoud, kan je dat gewoon door de specialist laten doen. Zo blijft het model ook in goede staat.

 

Leave Response

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *