Autoboard

Het board met alles over auto’s

Een deuk verhelpen middels uitdeuken zonder spuiten

Een deuk verhelpen middels uitdeuken zonder spuiten

Iedereen zit er weleens mee: deuken in de auto. Het is nooit prettig als je auto bijvoorbeeld parkeer- of transportschade heeft opgelopen. Maar in sommige gevallen kan ook moedernatuur voor deuken zorgen bij een flinke hagelbui. Je auto laten uitdeuken of repareren na parkeer-, transport- of hagelschade bracht in het verleden vaak hoge kosten en lange tijden zonder auto met zich mee, maar dat is veranderd! Uitdeuken zonder spuiten is een ideale oplossing bij kleine deuken en de procedure voor het herstellen van deuken verloopt een stuk sneller én goedkoper. Benieuwd wat uitdeuken zonder spuiten voor jouw auto kan doen? Lees hieronder dan snel de voordelen.

 

Uitdeuken zonder spuiten: kosten

De kosten bij uitdeuken zonder spuiten zijn afhankelijk van hoeveel deuken er tijdens het herstel uitgedeukt moeten worden. Echter, het uiteindelijke bedrag ligt zo’n 50% tot 70% lager dan bij overspuiten of plaatwerken vervangen. Dit komt door minder gebruik van materiaal (lak of plaatwerken) en een kortere reparatietijd. Daarnaast is deze techniek ook nog eens een stuk milieubewuster! Als je benieuwd bent naar de daadwerkelijke kosten vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij http://www.dentworks.nl, een FOCWA-erkende en toonaangevend autoschadeherstelbedrijf in uitdeuken zonder spuiten.

 

Auto uitdeuken

Je auto laten uitdeuken is nog nooit zo makkelijk, snel en goedkoop geweest. Echter, er zitten wel enkele voorwaarden aan:

  • De deuk is niet groter dan bijvoorbeeld een twee euro munt of golfballetje;
  • De lak is onbeschadigd of zo goed als onbeschadigd.

 

Het maakt niet uit waar de deuken zitten aangezien er meerdere technieken zijn om een deuk op elke plek van de auto te repareren. Dat is één van de redenen die uitdeuken zonder spuiten dan ook als een zeer geschikte manier van repareren maakt!

Uitdeuken auto
Heb je last van deuken in de auto? Laat deze herstellen.

 

Vertrouwd, vakkundig en snel

Andere redenen zijn dat je met uitdeuken zonder spuiten vertrouwd, vakkundig en snel wordt geholpen. Mits je je auto laat uitdeuken bij een FOCWA-erkende autoschadeherstelbedrijf zoals Dentworks. Je weet dan zeker dat het uiterste uit de dienstverlening wordt gehaald gezien de voorwaarden en eisen die worden gesteld vanuit FOCWA. Deze vereniging is namelijk ISO 9001 gecertificeerd en alle aangesloten bedrijven moeten daar ook aan voldoen. FOCWA is sinds 1936 actief en ondersteund aangesloten leden op allerlei terreinen. Daardoor ben je bij bedrijven als Dentworks verzekerd van het volgende:

  • Service staat centraal;
  • Eigen professionele werkplaats;
  • Ook op locatie mogelijk;
  • Lid van FOCWA (kwaliteit voorop!);
  • Altijd een nette calculatie;
  • Vooraf een afgesproken prijs;
  • Werkzaam voor alle Nederlandse verzekeringsmaatschappijen;

Altijd bereikbaar, wij denken met je mee!

Leave Response

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *