Autoboard

Het board met alles over auto’s

De voordelen van een auto met private lease

De voordelen van een auto met private lease

Wat is private lease?

Een private lease houdt in dat je voor een bedrag dat elke maand vaststaat, in een nieuwe auto kunt rijden voor een bepaalde periode. Deze periode bepaal je bij het afsluiten van de lease, meestal is dit een aantal jaar. In het bedrag dat je elke maand gaat betalen zitten ongeveer alle kosten inbegrepen en uiteraard ook een winst en rentemarge voor het leasebedrijf. Brandstof moet wel zelf betaald worden. Je zou een private lease enigszins kunnen beschouwen als het huren van een auto. Je betaalt overigens geen bijtelling als private leaser.

De voordelen van een auto met private lease
Heb je schade aan je auto dan heb je geluk met een lease auto, de hoge kosten hoef jij niet te betalen! Dit is een van de voordelen van een auto met private lease.

De voordelen van een auto met private lease

Er zijn erg veel voordelen aan private leasing. Je weet precies waar je aan toe bent bij het afsluiten en dit biedt een aantrekkelijke financiële zekerheid. Zo kom je nooit voor onverwachte kosten te staan, mocht er een grote reparatie moeten gebeuren. Ook hoeven we ons geen zorgen te maken over bijkomende kosten zoals de verzekering, wegenbelasting en algemeen onderhoud. Ook de afschrijving van de auto is meegenomen in het maandbedrag. Mocht er een grote beschadiging plaatsvinden dan zorgt de leasemaatschappij voor de afhandeling en voor vervangend vervoer. Een ander groot voordeel is dat je in een nieuwe auto kunt rijden zonder dat je een enorm bedrag moet betalen.

Informeren en vergelijken

Er willen nog wel eens behoorlijke verschillen zitten in de prijzen die aangeboden worden door verschillende leasemaatschappijen. Laat je dus goed informeren over de verschillende mogelijkheden en zorg dat je alles goed begrijpt in het lease proces. Er zijn vast vrienden of familie die ervaring hebben met het leasen van een auto. Vraag deze mensen voor hulp en/of informatie. Wat ook een goed idee is, is iemand meenemen die er verstand van heeft. Zorg dat je het leasecontract erg goed doorleest en vraag altijd als je iets niet begrijpt.

Leave Response

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *