Autoboard

Het board met alles over auto’s

De schoonheid van een Ferrari

Ferrari is een Italiaans automerk dat al sinds jaar en dag staat voor klasse en snelheid. In het verleden was het merk al menig maal verantwoordelijk voor de meest vooruitstrevende modellen in zowel design als motorvermogen. Ook in de autosport is het merk daardoor één van de meest succesvolle van allemaal.

 

Formule 1

Het belangrijkste ijzer in het vuur voor Ferrari is altijd de Formule 1 geweest. Geen enkel merk is in het verleden zo succesvol geweest in de belangrijkste klasse in het autoracen als Ferrari. Met coureurs als Schumacher, Vettel en Alonso heeft Ferrari alle records in het racen gebroken of scherper gesteld. Ook vandaag de dag is Ferrari nog altijd een van de dominerende merken in de autosport en op de weg.

 

Enzo Ferrari

Ferrari is als een echte Italiaan. Altijd gaan voor het beste en dat laten samengaan met klasse en schoonheid. Al vanaf de dag dat Enzo Ferrari aan het roer stond, zijn dit altijd de kenmerken geweest voor het merk. De krachtige rode kleur en het steigerende paard zijn slechts een onderdeel van het imperium dat Ferrari heet.

 

Mode

Naast de autosport is Ferrari zelfs een merk dat goed ligt in de modebranche. Het is een krachtig merk waar mensen zich graag mee willen laten associëren. Mede hierdoor heeft Ferrari een ongelofelijk grote waarde qua naam. Combineer dit met de rijke en lange historie van het merk, de klasse, exclusiviteit, snelheid en modegevoeligheid en je hebt in Ferrari één van de meest tot de verbeelding sprekende automerken aller tijden in handen.

Leave Response

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *