Autoboard

Het board met alles over auto’s

De Lamborghini, wat een auto!

Lamborghini is waarschijnlijk de grootste concurrent van playboy. Je hing vroeger een auto of een vrouw aan de muur. Als het de eerste betrof, dan was het vaak een Lamborghini. Een merk dat auto’s maakt die erom roepen om als poster op de muur te hangen.

Brute kracht

Ze zijn sportief, hebben ongelofelijk veel vermogen en hebben de legendarische vleugeldeuren. Deuren die erom vragen om open gezet te worden. Dit rijdt alleen een beetje lastig uiteraard. Iets wat je natuurlijk het liefste de hele dag zou doen in een Lamborghini. De wegligging en vooral het vermogen zijn niet te vergelijken met een gemiddeld boodschappenwagentje of zelfs een redelijke bedrijfsauto.

Uitstraling

Dat vermogen wordt op de weg gehouden door een auto die van ongeëvenaarde schoonheid is. Vooral als je van sportieve auto’s houdt, ben je bij Lamborghini aan het juiste adres. Ze zien er namelijk uit alsof ze elk moment het circuit onveilig kunnen gaan maken. Uiteraard brengt die wel een en ander aan praktische problemen met zich mee. Je moet bijvoorbeeld niet over een stoeprand moeten rijden of een parkeergarage in rijden met een steile helling. Dan kom je zeker vast te staan met een Lamborghini. De mooiste blijft nog altijd de Diablo. Al ruim tien jaar geleden kwam dit paradepaardje op de markt.

Leave Response

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *