Autoboard

Het board met alles over auto’s

De kenmerken van een Nissan Pulsar

De Nissan Pulsar is een fraaie stadswagen met heel wat verborgen kanten. Qua design blijft Nissan eerder voorzichtig, de Pulsar bezit immers geen excentrieke trekjes. Vooraan vindt men de nieuwe V-grille (bekend van bij de Quashquai) en achteraan is gekozen voor huiselijke boomerang-achterlichten. De Pulsar heeft op zich wel een fraai design.

Binnenin pakt Nissan uit met een langere wielbasis en een meer optimale positionering van de zetels. Hierdoor heb je met de Pulsar het meeste beenruimte binnen het C-segment. De Pulsar toont binnenin dubbel zo groot als zijn uiterlijk op het eerste zicht doet vermoeden: ruimte genoeg dus! Ook de koffer is niet min met een inhoud van maar liefst 385 liter.

Nog enkele pluspunten van het interieur zijn: de concave afwerking van het dashboard met moderne materialen, de omlijsting in chroom van de ventilatiemonden en de overheersende zwarte lak.

Qua multimedia is de Nissan Pulsar helemaal mee met zijn tijd: alle multimediatoepassingen worden namelijk bediend via de handige knoppen rond en op het 5,8-inch infotainmentscherm. Entertainment is dus altijd bij de hand.

Ook aan comfort- en veilgheidsopties is er geen gebrek. Deze zijn zonder meerkost inbegrepen in de duurdere klassen van de Nissan Pulsar. Een Around View Monitor biedt hulp bij het parkeren in vogelperspectief. Daarnaast zijn er nog de opties als dodehoekdetectie en een zelfreinigende achteruitrijcamera om te waarschuwen voor eventuele hindernissen. Verder beschikt deze wagen nog over Lane Departure Warning om aan te geven wanneer je van je baan aan het afwijken bent.

Leave Response

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *