Autoboard

Het board met alles over auto’s

De grote voordelen van het huren van een auto of bus

De grote voordelen van het huren van een auto of bus

Vrijwel iedereen doet het wel is óf heeft het is een keer gedaan, het huren van een auto of bus. Dit kan ofwel voor vrijetijdsbestedingen, voor werk of uit noodzaak. Een auto of een busje huren bij Europcar brengt vele voordelen met zich mee.

Altijd verzekerd

Wanneer je een busje of auto huurt bij Europcar ben je altijd volledig verzekerd. Alle busjes en auto’s in het wagenpark van Europcar zijn volledig WA- en SVI verzekerd. Dit houdt in dat alle schade die je oploopt aan de auto/bus én aan de inzittenden worden vergoed tot een maximaal bedrag van één miljoen euro.  Een bus of auto huren bij Europcar is dus altijd zonder risico’s!

Verzekerd van een goed onderhouden auto

De voertuigen in het wagenpark worden altijd goed gecontroleerd op eventuele schade en slijtage. Ze worden regelmatig volledig nagekeken en zo kan Europcar altijd verzekeren dat zij er alles aan hebben gedaan om een auto te leveren die deugt. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren en valt de auto uit. Dan wordt er zo spoedig mogelijk een vervangende wagen geleverd.

Een keer wat anders!

Het wagenpark van Europcar is enorm divers en beschikt ook over een aantal luxury cars. Dit zijn verschillende cabrio modellen, maar ook Range Rovers, Mercedessen en Audi’s. Erg leuk wanneer je bijvoorbeeld op auto vakantie gaat óf voor een dagje weg!

auto of bus huren
Tijdens het huren van een auto of bus ben je verzekerd van een goed onderhouden auto.

Ook in het buitenland

Een groot voordeel van Europcar is dat het in vrijwel ieder land is gevestigd. Ga jij dus met je gehuurde auto op autovakantie en er gebeurt iets, dan kan Europcar altijd snel op locatie zijn voor assistentie of andere zaken. Ga je op autovakantie met jouw gehuurde auto? Geef het dan wel even aan! Europcar moet in dat geval extra verzekeringen voor je afsluiten die je ook dekken in het buitenland!

Voor iedere situatie een auto

Omdat Europcar een uitgebreid wagenpark heeft, is er altijd een auto beschikbaar die je nodig hebt. Hetzij een busje voor een verhuizing, een mooie luxury car voor een dagje weg of een bruiloft of iets volledigs anders. Europcar heeft altijd wat je zoekt!

Leave Response

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *